Despre mine

Am fost odată ca niciodată, că de n-aș fi, n-aș mai povesti

Acum 24 de veri, într-o cameră anonimă de spital din orașul Craiova, îmi făceam vocea auzită în lume pentru prima dată. La nici un an, ai mei parinți mă trimiteau să locuiesc cu bunicii într-un sat din Olt, unde am copilărit cu poftă. Plecam doar în scurte vacanțe la oraș, iar în restul timpului, viața mea gravita în jurul unor experiențe pe care mi le amintesc cu drag. 6 ani mai tarziu, s-a decis să mă mut la Craiova. De aici, totul e o istorie vie și palpitantă, cu un traseu sinuos si plin de aventuri. Am decis ca pe o parte dintre acestea sa le împărtășesc celor cărora le plac povestirile desprinse din viața reală.


Mi-am petrecut, deci, restul copilăriei și adolescența în acest oraș mic din sudul țării, pentru ca apoi sa descopăr grandoarea Bucureștiului. Aceasta mi se va părea palidă pe lângă cea a multor orașe pe care le-am vizitat apoi, însă Bucureștiul a devenit “acasă”. În acest loc am prins rădăcini și către acest oraș mă întorc mereu cu drag și dor. 
Am trecut prin schimbări uluitoare de-a lungul timpului și niciodată nu aș fi crezut că voi ajunge să scriu. fie și pe un blog. Aspirațiile mele cotrobăiau printre stele, nori și raze de soare, în speranța că la vârsta pe care o am acum voi fi avut deja un regat imens unde va domni pacea, liniștea, unde oamenii vor fi fost fericiți și iubitori. Speram să pot muta munții într-o bună zi. 
Până nu demult, am crezut că toate acestea se vor întâmpla, însă am intrat in contact direct și abrupt cu viața. Acea viață care ne taie răsuflarea de câte ori suntem părtașii unui eveniment fermecător și ne-o redă pentru a ne întoarce cu spor la muncă în fiecare luni dimineața, prinși în forfota realității.
M-am hotărât tarziu și cu teamă să îmi pun pe hârtie experiențele și gândurile cele mai pătimașe. Am găsit această pagină care să îmi găzduiască povestirile ce-mi curg fără încetare prin minte. Dacă timpul mi-ar permite, aș povesti la nesfârșit.
Așadar, te invit să citești si să descoperi o bucățică de univers prin ochii mei.
Nu îmi doresc să te conving să trăiești la fel, ci doar să îti împărtășesc momente la fel de intens precum le experimentez eu zi de zi. Te rog să le apreciezi după bunul tău plac. 
Îți mulțumesc pentru răbdarea de a fi citit până aici și te rog să savurezi articolele mele, iar, dacă dorești, astept cu nerăbdare părerea ta.